Van zelfinzicht naar werkgeluk

Het topic geluk is hot! Loop een boekwinkel binnen en je ziet dat de Top 10 wordt gedomineerd door boeken over gelukkig en gezond leven. Ook online worden we overspoeld door blogs en vlogs over hetzelfde thema. Niet voor niets neemt ook in het bedrijfsleven de aandacht voor geluk toe. Steeds meer organisaties realiseren zich dat sturen op werkgeluk rendement oplevert. Productievere medewerkers, tevreden klanten, meer winst en minder verloop en verzuim. Welke organisatie wil dat nou niet?

Toch zijn veel mensen nog altijd ongelukkig op het werk, de aanstelling van een Chief Happiness Officer ten spijt. Nu zijn leiders natuurlijk niet verantwoordelijk voor het persoonlijk geluk van hun medewerkers, maar wél voor het creëren van een cultuur waarin mensen werkgelukkig kunnen worden.

Ook werkgelukkig worden begint met zelfinzicht

Bij Insights helpen we organisaties over de hele wereld het allerbeste uit hun mensen te halen. Want elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van je medewerkers. Ook werkgelukkig(er) worden begint met ontdekken wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Als je dát weet, kun je de verantwoordelijkheid pakken voor je eigen werkgeluk: een werkomgeving vinden die bij je past. Gezond zelfinzicht is een voorwaarde om werkgeluk te vinden én te behouden.

Ruim 100 pagina's inspiratie

Een jaar lang gingen we samen met de community van Insights practitioners aan de slag met het thema ‘Van zelfinzicht naar werkgeluk’. Na een serie inspirerende masterclasses en een onvergetelijke UnConference, maken we met ons magazine Van zelfinzicht naar werkgeluk de kennis en expertise vanuit ons netwerk toegankelijk voor een breder publiek. Het magazine biedt ruim 100 pagina’s inspiratie, waardevolle inzichten en praktische handvatten om werkgeluk binnen jouw organisatie positief te beïnvloeden:

  • best practices van de nummer 1 ‘Great Place to Work’ Incentro en DSM
  • neuropsychologe Elke Geraerts
  • Google topman Mo Gawdat
  • hoogleraar Contextueel Leiderschap Freek Peters
  • en de behoeften van een nieuwe generatie werknemers

Banner-bestellen-magazine-werkgeluk

Zo maak je met het portfolio van Insights werk van werkgeluk

Elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van je medewerkers. En daar ligt de kracht van Insights. Maar wat hebben we precies te bieden om te werken aan werkgelukkige(re) organisaties? Om organisaties te ondersteunen op het pad van zelfinzicht naar werkgeluk, laten we in deze uitgave per geluksfactor zien hoe je de instrumenten en leeroplossingen van Insights kunt inzetten om hieraan te werken.

Verder in dit boekje:

  • Waar let je op tijdens gesprekken over relaties, uitdaging en betekenis?
  • Met het portfolio van Insights aan de slag: hoe werkt dat in de praktijk?
  • Wat zeggen onze klanten?  

BESTEL HET BOEKJE 

Deel deze pagina