Wat we doen

Organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling

Insights is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van Learning & Development. We geloven in organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling en helpen organisaties over de hele wereld het allerbeste uit hun mensen te halen.

Neem contact op

Waar we vandaan komen

Ons verhaal begint in 1993, in Dundee, Schotland. Geïnspireerd door het werk van Carl Gustav Jung starten vader en zoon Andi en Andy Lothian Insights. Het doel: mensen meer inzicht geven in zichzelf en anderen. 

Ruim 25 jaar later hebben we kantoren over de hele wereld en een community van duizenden Insights practitioners die met passie werken aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.

Hoe we werken

De samenwerking met Insights begint altijd met wat jouw organisatie écht uniek maakt: de mensen. Want elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van je medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat zelfbewuste medewerkers betere teamplayers en betere leiders zijn, en zo bijdragen aan een sterkere organisatie.

  • Inzicht in jezelf
  • Inzicht in anderen
  • Verschillen waarderen en benutten
  • Effectiever samenwerken
  • Organisatiedoelstellingen realiseren

We want to create a world where people truly understand themselves and others, and are inspired to make a positive difference in everything they do.

Andy Lothian

CEO Insights Group

De Insights Community

Samen met een groeiende community van ruim 2.000 L&D-professionals in de Benelux helpen we organisaties met de ontwikkeling van hun mensen, teams en leiders. Onze community bestaat uit ervaren trainers, coaches, consultants en HR-professionals met uiteenlopende expertise. We kunnen je dus altijd in contact brengen met een professional die past bij wat jouw organisatie nodig heeft.

Breng mij in contact
Breng mij in contact

Insights Benelux en WeForest

De opwarming van de aarde vormt een acute bedreiging voor het voortbestaan van de mensheid en onze planeet. Daarin moeten we onze verantwoordelijkheid nemen, voor onszelf en de generaties na ons. Sinds 1 januari 2015 plant WeForest een boom voor elk Insights Discovery-profiel dat in de Benelux wordt gegenereerd. Zo compenseert Insights Benelux haar CO2-uitstoot. Binnen 10 jaar willen we 1 miljoen bomen hebben geplant.

Ons partnership met WeForest

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je kunt onze leeroplossingen en ontwikkelprogramma’s inzetten om elke uitdaging aan te gaan, op individueel, team- of organisatieniveau. En omdat elke situatie anders is, stemmen we onze oplossingen altijd af op de behoeften van jouw organisatie. Meer weten?

Neem contact op
Neem contact op