Virtueel leren & ontwikkelen met Insights

Voorkom langs elkaar heen werken
en gebrek aan verbinding

De grootste risico’s van op afstand werken: dat mensen langs elkaar heen werken en zich niet betrokken en verbonden voelen. Insights helpt je mensen, teams en leiders om in deze nieuwe realiteit het beste uit zichzelf te blijven halen en effectief online (samen) te werken. Want waarom stilstaan als je ook virtueel kunt leren en ontwikkelen?

Insights-Discovery-virtueel

Insights Discovery - virtueel

We reageren allemaal anders op de crisis en hebben allemaal iets anders nodig om onder deze nieuwe omstandigheden goed te blijven functioneren. Wat werkt voor jou? Welke kwaliteiten zou je nu meer kunnen benutten? Welke nieuwe vaardigheden heb je te ontwikkelen? Ontdek hoe inzicht in je eigen voorkeuren en die van de mensen om je heen helpt om er in deze situatie het beste van te maken.

Lees verder
Virtueel-samenwerken-met-Insights-Discovery

Werken in een virtueel team

Een sterk virtueel team worden is in de eerste plaats een kwestie van goed communiceren. Leer je communicatiestijl af te stemmen op je teamgenoten. Krijg (meer) inzicht in elkaars kwaliteiten en valkuilen en de sterke en zwakke punten van het team. Ervaar hoe Insights Discovery ook op afstand kan helpen om de onderlinge band te versterken en effectief samen te werken.    

Lees verder
Virtuele-accreditatie

Virtuele accreditatie

Insights leert trainers, coaches, consultants en HR-professionals alles wat ze moeten weten over Insights Discovery en hoe ze het gebruiken binnen hun organisatie of voor hun eigen klanten. Ook dat doen we nu virtueel. Meer informatie over o.a. het programma en de kosten van de accreditatie vind je in het informatiedocument. Via dit document kun je je ook aanmelden voor de introductieworkshop en/of de intakeprocedure.

Lees verder

We want to create a world where people truly understand themselves and others, and are inspired to make a positive difference in everything they do.

Andy Lothian

CEO Insights Group

De voordelen van virtueel leren en ontwikkelen

Nu het niet anders kan, zou je bijna vergeten dat online leren en ontwikkelen ook een aantal voordelen heeft:

Het is flexibel: het kan altijd en overal - zelfs over landsgrenzen heen

Het is toegankelijk: het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding

Het is tijd- en kostenbesparend én spaart het milieu

Investeer ook nu in persoonlijke groei

De een heeft nu alle tijd om na te denken over waar hij staat in zijn (werkende) leven. De ander is drukker dan ooit, maar wil wel eens even met iets anders bezig zijn dan met de crisis. Van persoonlijke ontwikkeling tot werkgeluk, van leiderschap tot neurowetenschappen: je leest er alles over op ons blog.

Naar Insights Blog

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Leren en ontwikkelen op een flexibele en toegankelijke manier: het kan met de virtuele leeroplossingen van Insights. Of het nou om persoonlijke-, team- of leiderschapsontwikkeling gaat: we onderzoeken graag samen met jou wat je organisatie nu het hardst nodig heeft en hoe we dat in deze rare tijden op een voor jullie prettige manier kunnen leveren. Meer weten?

Meer weten?
Meer weten?