Insights Explore

Digitale ontwikkeltool voor je bureauloze medewerkers

Insights Explore is een op Insights Discovery gebaseerde digitale tool voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van het bekende kleurenmodel ontdekken gebruikers meer over hun gedrag, kwaliteiten en drijfveren - waar en wanneer het hun uitkomt. Dat helpt hen om beter te functioneren en beter om te gaan met collega’s, leidinggevenden en klanten.

Wat is Insights Explore?

Veel organisaties investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun managers en high potentials, maar niet in die van hun bureauloze medewerkers, zoals winkelpersoneel of medewerkers klantenservice. Voor hen is er nu Insights Explore, een digitale tool waarmee je op een leuke en luchtige manier werkt aan meer zelfinzicht en betere werkrelaties.

Insights Explore is een vereenvoudigde versie van het populaire Insights Discovery. Een hulpmiddel voor persoonlijke groei waarbij mensen zelf de regie hebben over hun eigen leertraject. De toegankelijke content wordt aangeboden in hapklare brokken, is meteen toepasbaar en kan ook worden ingezet in teams en op organisatieniveau.

Insights Explore: online leren, zelfgestuurd, in hapklare brokken

Met Insights Explore geef je je bureauloze medewerkers een toegankelijk leerinstrument voor meer zelfinzicht en effectievere communicatie. En je teams een leuk en verbindend instrument om samen te leren en groeien.

Hoe werkt het?

Insights Explore is volledig digitaal en beschikbaar op elk apparaat. Na het invullen van een korte vragenlijst kun je meteen aan de slag.

STAP 1

Ontdek meer over jezelf

Krijg inzicht in de manier waarop jouw unieke combinatie van de 4 Insights Kleuren je persoonlijke stijl bepaalt en ontdek meer over je communicatievoorkeuren en mogelijke kwaliteiten en valkuilen. Leer begrijpen hoe anderen de kleuren inzetten.

STAP 2

Ontdek wat je ermee kunt

Leer meer over de kleuren aan de hand van korte video’s: wat ze voor jou betekenen en hoe je ze kunt gebruiken om beter te communiceren met anderen, effectiever samen te werken en betere relaties op te bouwen.

STAP 3

Ontdek met anderen

Deel met anderen wat je over jezelf hebt ontdekt en breng het geleerde meteen in de praktijk door de kleurentaal te gebruiken - thuis en op het werk. Tips nodig om effectief af te stemmen met een collega? Je hebt altijd en overal toegang tot Explore.

Pluspunten

Met Insights Explore help je je bureauloze medewerkers (zoals winkelpersoneel of medewerkers klantenservice) om meer inzicht in zichzelf te krijgen en beter te begrijpen hoe ze overkomen op anderen. Belangrijk voor hun werkgeluk en voor hoe effectief ze (samen)werken met collega’s en klanten.

  • Gebruiksvriendelijke tool, altijd en overal toegankelijk
  • Een vereenvoudigde versie van het populaire Insights Discovery-profiel
  • Geschikt om op grotere schaal te implementeren
  • Introduceert de positieve kleurentaal op de werkvloer
  • Met video’s die laten zien hoe je het geleerde toepast in de praktijk

Over Insights

Insights helpt organisaties over de hele wereld het allerbeste uit hun mensen te halen.

> 4 miljoen

mensen met een Insights Discovery profiel

> 8.000

gecertificeerde Insights practitioners

> 20 jaar

ervaring in Learning & Development

Meer over Insights

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je kunt onze leeroplossingen en ontwikkelprogramma’s inzetten om elke uitdaging aan te gaan, op individueel, team- of organisatieniveau. En omdat elke situatie anders is, stemmen we onze oplossingen altijd af op de behoeften van jouw organisatie. Meer weten?

Neem contact op
Neem contact op