Wat Insights voor jou en je organisatie kan betekenen

We kijken in deze online workshop ook naar wat Insights voor jou en je organisatie kan betekenen. En we leggen uit aan welke voorwaarden aanstaande Insights Discovery practitioners moeten voldoen. Zo weet je aan het eind van deze workshop precies of je practitioner wilt en/of kunt worden of dat we je op een andere manier van dienst kunnen zijn.

Programma van de Insights Discovery Introductieworkshop

  • Kennismaking met elkaar en onze organisatie
  • Samenwerking met andere Insights Discovery practitioners
  • Verkorte online workshop 'Persoonlijke Effectiviteit & Samenwerking'
  • Terugkoppeling van je Insights Discovery profiel
  • Casestudy – voorbeelden van toepassingsmogelijkheden
  • Het accreditatieproces onder de loep
  • Toelichting op onze richtlijnen voor toelating tot de Insights Discovery Accreditatie

Je eigen Insights Discovery profiel

Je ontvangt tijdens deze online bijeenkomst ook je eigen Insights Discovery profiel. Om dit te kunnen genereren, sturen we je na inschrijving voor de introductieworkshop een link naar de online vragenlijst. 

Informatie en kosten

De kosten voor deze online introductieworkshop bedragen €200. Als je daarna deelneemt aan de accreditatietraining wordt dat bedrag in mindering gebracht op de accreditatiekosten. Voor deze introductieworkshop geldt geen intakeprocedure, maar als we op basis van de door jou verstrekte informatie vermoeden dat er wellicht geen goede match is, nemen we contact met je op om dit te bespreken. We kijken dan samen of we jou en je organisatie op een andere manier kunnen ondersteunen.

Is Insights Discovery wat jij zoekt?

Ervaar de kracht van Insights Discovery, stel al je vragen en ontdek wat Insights voor jou en je organisatie kan betekenen. Schrijf je in voor de online Insights Discovery Introductieworkshop.