Iets voor mij?

Dat onderzoeken we graag samen met jou tijdens het telefonisch intakegesprek dat plaatsvindt na inschrijving. Een belangrijke voorwaarde voor accreditatie is bijvoorbeeld dat je voldoende aantoonbare ervaring hebt als facilitator, consultant of coach. Ook gaan we ervan uit dat je de kracht van Insights Discovery al hebt ervaren en een persoonlijk profiel hebt ontvangen tijdens een workshop of individuele terugkoppeling.

Het programma van de 4-daagse accreditatie is als volgt opgebouwd:

 

11 oktober 2023 | dag 1: Theorie
We duiken in de Insights Discovery-theorie en leren je alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met de kleuren, grafieken en het wiel. :

12 oktober 2023 | dag 2: Leren faciliteren
We doorlopen stap voor stap een voorbeeldprogramma en leren je om een inspirerende introductie-workshop te faciliteren.

13 oktober 2023 | dag 3: Faciliteren met Insights Discovery
Op dag 3 kom je zelf in actie en ga je faciliteren en coachen met Insights Discovery.

4 december 2023 | dag 4: Insights Discovery in de praktijk

We kijken naar praktische manieren om Insights Discovery in te zetten voor dagelijkse én klant specifieke uitdagingen. En geven je handvatten en tips om de kleurentaal levend te houden binnen je organisatie of bij klanten.

Geef je voorkeur aan: virtuele of hybride training

Als je je aanmeldt voor een training kun je een voorkeur voor virtueel, hybride in Haarlem of hybride in Brussel aangeven. In de hybride variant ontmoeten we elkaar op dag 4 live. We proberen zoveel mogelijk rekening met je voorkeur te houden. Is er onvoldoende animo voor hybride, dan bieden we altijd een volledig virtuele accreditatietraining aan. Dit om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen. We laten je dit uiteraard snel weten.

Wil je de oefeningen die je online doet toch ook graag in een fysieke ruimte ervaren? Via onze Learning Academy kun je na accreditatie gratis deelnemen aan een extra sessie Aan de slag op de mat. Deze vindt zowel in Haarlem als in Brussel plaats.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Insights Discovery Accreditatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.