Insights Discovery - virtueel

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling kan ook prima virtueel. Insights Discovery geeft mensen meer inzicht in zichzelf en anderen en helpt hen verschillen te waarderen en benutten. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren - ook in een virtuele werkomgeving.

Meer over Insights Discovery

Voor wie is het?

Wij geloven in organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling op basis van zelfinzicht. We zijn ervan overtuigd dat zelfbewuste mensen betere medewerkers, betere teamplayers en betere leiders zijn, en zo bijdragen aan een sterkere organisatie. Deze virtuele Insights Discovery workshop is een aanrader voor: 

  • organisaties die met virtuele teams werken
  • mensen die het liefst online (samen) leren, omdat ze niet kunnen of willen reizen, of omdat ze binnen een global organisatie werken
  • iedereen die door de huidige crisis genoodzaakt is om thuis te werken en leren

Hoe werkt het?

Zelfinzicht is de basis voor ontwikkeling. De beste medewerkers, teamplayers en leiders zijn de mensen die zichzelf begrijpen.

STAP 1

De online vragenlijst en e-module

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten via een makkelijk in te vullen online vragenlijst. Deze bestaat uit 25 vragen die de deelnemers voorafgaand aan de virtuele workshop in eigen tijd en tempo invullen. Ter voorbereiding doorlopen ze ook een e-module.

STAP 2

Virtuele Insights Discovery workshop

Deelnemers maken op een laagdrempelige manier kennis met de kleurentaal van Insights Discovery. Ze ontvangen hun eigen Insights Discovery profiel en ontdekken hoe inzicht in jezelf en anderen je persoonlijke effectiviteit vergroot en je relaties verbetert.  

STAP 3

Effectief (samen)werken op afstand

De werkelijke impact van de workshop wordt pas duidelijk wanneer de deelnemers de opgedane inzichten gebruiken in hun nieuwe virtuele werkomgeving. Ze zijn productiever, communiceren beter en werken beter samen - ook op afstand. 

Download het voorbeeldprofiel

Zeg Insights Discovery en mensen beginnen over de 4 kleuren. Maar het model bestaat uit meer dan 4 kleuren. Hoe dat precies zit en wat dat toevoegt, ontdek je wanneer je jouw persoonlijk Insights Discovery profiel krijgt teruggekoppeld of deelneemt aan de Insights Discovery accreditatie.

Benieuwd wat je van een persoonlijk Insights Discovery profiel kunt verwachten? Download hier gratis het profiel van Frank Voorbeeld.

Wat levert het op?

Insights Discovery helpt mensen om zichzelf en anderen beter te begrijpen en draagt op die manier bij aan effectieve virtuele communicatie en relaties. 

  • Deelnemers kennen hun eigen virtuele communicatievoorkeuren en die van hun collega’s
  • Ze kunnen beter verbinding maken met hun teamgenoten en werken daardoor ook op afstand effectiever samen
  • Ze beschikken over een gemeenschappelijke taal die hen helpt om uitdagingen effectief aan te pakken

Virtuele accreditatie

Insights leert trainers, coaches, consultants en HR-professionals alles wat ze moeten weten over Insights Discovery en hoe ze het gebruiken binnen hun organisatie of voor hun eigen klanten. Ook dat doen we nu virtueel. Meer informatie over o.a. het programma en de kosten van de accreditatie vind je in het uitgebreide informatiedocument. Via dit document kun je je ook aanmelden voor de introductieworkshop en/of de intakeprocedure.

Meer over de accreditatie

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Leren en ontwikkelen op een flexibele en toegankelijke manier: het kan met de virtuele leeroplossingen van Insights. Of het nou om persoonlijke-, team- of leiderschapsontwikkeling gaat: we onderzoeken graag samen met jou wat je organisatie nu het hardst nodig heeft en hoe we dat in deze bijzondere tijden op een voor jullie prettige manier kunnen leveren. Meer weten?

Neem contact op
Neem contact op

Insights Discovery

Lees welke misvattingen er bestaan over Insights Discovery en ontdek dat het model uit veel meer dan 4 kleuren bestaat.

Naar Blog Insights