header_featured

2018: jaar van Employee Engagement

20 december 2018

2018 was voor Insights Benelux in meerdere opzichten een bijzonder jaar. Zo was het het jaar van ons derde lustrum. Het is immers alweer 15 jaar geleden dat we onze Haarlemse deuren openden. Ons doel is in al die jaren niet veranderd: organisaties helpen om het allerbeste uit hun mensen te halen. Die mogelijkheid om het beste van jezelf te laten is een belangrijke voorwaarde voor Employee Engagement. Dit hot topic in de wereld van werk was in 2018 ons jaarthema.

Het betekende dat we een jaar lang samen met onze community van Insights Practitioners en ons netwerk met dit thema aan de slag gingen. We gingen op onderzoek uit, interviewden experts, er waren masterclasses en webinars over Employee Engagement, en ons 15-jarig bestaan vierden we met het project ‘Engagement in de zorg en het onderwijs’. Het resultaat van dit alles? Het Insights magazine Employee Engagement, met ruim 70 bladzijden vol inspiratie, waardevolle inzichten en concrete handvatten om het engagement binnen jouw organisatie positief te beïnvloeden.

Afscheid

2018 was ook een jaar van afscheid nemen: Pieter Stenfert, Jo Krill, Fons Feekes en Gert-Jan de Rooij traden terug als eigenaren en partners van Insights Benelux. Ze kijken met veel plezier terug op de jaren waarin ze Insights Benelux mochten begeleiden op de weg van start-up naar een inspirerende, gezonde en succesvolle organisatie. En blijven alle vier – ieder op zijn eigen manier – bij Insights Benelux betrokken. Bekijk onderstaand filmpje waarin ze vertellen over hun hoogtepunten van het afgelopen jaar.

HubSpot Video

Engagement in de zorg en het onderwijs

Wie jarig is, trakteert. We vierden ons 15-jarig bestaan daarom met een inspirerend, maatschappelijk project gericht op organisaties die helaas niet altijd het budget hebben om in de ontwikkeling van hun medewerkers en teams te investeren. We stelden maar liefst 2.500 Insights Discovery profielen met bijbehorende workshopmaterialen beschikbaar en riepen onze practitioners op om kosteloos een eendaagse Insights Discovery workshop te faciliteren bij een organisatie in de zorg of het onderwijs. En daar werd enthousiast gehoor aan gegeven. Jacques Claeys van het Vlaamse Begeleidingscentrum Spermalie en Henk-Willem Laan van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind vertellen hoe zij de tractie hebben ervaren

Het thema Employee Engagement blijft ook in 2019 centraal staan in onze publicaties. Maar we houden je uiteraard ook op de hoogte van andere ontwikkelingen op het gebied van Learning & Development. Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Schrijf je dan in voor Humanize. We wensen je een engaged 2019!   


Maak serieus werk van engagement binnen jouw bedrijf of bij jouw klanten! 

Bestel GRATIS het magazine 'Employee Engagement'Ruim 80 pagina’s inspiratie, waardevolle inzichten en praktische handvatten om het employee engagement binnen je organisatie of voor jouw klanten te verhogen. Laat je inspireren door o.a. onze interviews met:

  • An Vermeulen - Vice President Field Sales Coca-Cola European Partners GB
  • Prof. dr. Willem van Rhenen - Hoogleraar Engagement & Productivity
  • Guido Heezen - Oprichter van marktleider in medewerkersonderzoek Effectory

Banner-bestellen-magazine-employee-engagement

Deel deze pagina