Iets voor mij?

Dat onderzoeken we graag samen met jou tijdens het telefonisch intakegesprek dat plaatsvindt na inschrijving. Een belangrijke voorwaarde voor accreditatie is bijvoorbeeld dat je voldoende aantoonbare ervaring hebt als facilitator, consultant of coach. Ook gaan we ervan uit dat je de kracht van Insights Discovery al hebt ervaren en een persoonlijk profiel hebt ontvangen tijdens een workshop of individuele terugkoppeling.

Vanwege corona geven we de accreditatietraining momenteel virtueel. Het bied je de kans zelf te ervaren hoe het is om in een virtuele omgeving met Insights Discovery aan de slag te gaan. Wellicht inspireert het je om straks ook zelf virtueel te gaan coachen en faciliteren.

Het programma van de 4-daagse accreditatie is als volgt opgebouwd:

29 juni 2022 | dag 1: Theorie
We duiken in de Insights Discovery-theorie en leren je alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met de kleuren, grafieken en het wiel. :

30 juni 2022 | dag 2: Leren faciliteren
We doorlopen stap voor stap een voorbeeldprogramma en leren je om een inspirerende introductie-workshop te faciliteren.

01 juli 2022 | dag 3: Faciliteren met Insights Discovery
Op dag 3 kom je zelf in actie en ga je faciliteren en coachen met Insights Discovery.

29 augustus 2022 | dag 4: Insights Discovery in de praktijk
We kijken naar praktische manieren om Insights Discovery in te zetten voor dagelijkse én klant specifieke uitdagingen. En geven je handvatten en tips om de kleurentaal levend te houden binnen je organisatie of bij klanten.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Insights Discovery Accreditatie, neem dan contact met ons op en dan helpen we je graag verder.