header_featured

Insights Discovery opnieuw gecertificeerd

23 februari 2021

Insights Discovery is opnieuw gecertificeerd volgens een beoordelingsmodel van de Europese Federatie van Verenigingen van Psychologen. 

Iedereen die deelneemt aan de leerprogramma's van Insights vult eerst een online vragenlijst in. Die resulteert in een uniek persoonlijk Insights Discovery profiel. De vragenlijst vertaalt persoonlijke voorkeuren in Insights Kleuren. Internationaal certificeringsspecialist DNV GL bevestigt dat na beoordeling aan de hand van een model van de Europese Federatie van Verenigingen van Psychologen, de Insights Discovery vragenlijst en haar resultaten opnieuw zijn gecertificeerd tot 2023. De beoordelaars vinden dat Insights Discovery vooral goed kan helpen bij persoonlijke ontwikkeling omdat de uitkomsten makkelijk te delen en te bespreken zijn.  

De validiteit en betrouwbaarheid van de Insights Discovery vragenlijst zijn ook vastgesteld door de British Psychological Association. 

Meer over de validatie van ons systeem lees je in deze factsheet

Welk persoonlijkheidsmodel kies je?

Insights Discovery, Big Five, Management Drives, MBTI, DISC: er zijn allerlei persoonlijkheidsmodellen op de markt die organisaties kunnen helpen bij de ontwikkeling van hun medewerkers, teams of leiders. Maar welk model kies je? In dit artikel zetten we de belangrijkste verschillen tussen de 5 bekendste en meest gebruikte persoonlijkheidsmodellen voor je op een rij.

Deel deze pagina