Nieuwe wereld, nieuwe ik

De wereld is veranderd. De wereld van werk verandert mee. En jij?

Velen van ons kregen de afgelopen tijd met veranderingen te maken. Sommigen kozen zelf voor een carrièreswitch, een andere werkgever of een andere invulling van hun werkweek. Anderen werden de veranderingen opgedrongen, bijvoorbeeld omdat de sector waarin ze werkten tot stilstand kwam. Er zijn op dit moment meer banen dan werkenden, steeds meer banen staan als ‘op afstand’ te boek en over wat het betekent om te werken zijn we heel anders gaan denken. Flexibel werken bleek in veel opzichten verrassend succesvol en lijkt daarmee een blijvertje. Het brengt allerlei kansen en mogelijkheden met zich mee.

Dus wat ga jij doen in deze nieuwe wereld van werk? En wie wil je zijn?

case-study_liberty-hill

Verander de toekomst van je organisatie, begin bij jezelf

Een CEO en haar reis naar zelfinzicht.

Lees verder
Rediscover jezelf en je team met Insights

'Rediscover yourself' (en je team) met Insights

En bepaal zo wie jij wil zijn in de nieuwe wereld van werk.

Lees verder
blog_inzicht-in-jezelf-en-je-potentieel

Inzicht in jezelf en in je potentieel

Zelfinzicht is een van de belangrijkste vaardigheden die je kunt hebben.

Lees verder

Misschien ben je blij dat je weer naar kantoor kunt en verder kunt met waar je twee jaar geleden bent gebleven. Misschien heb je juist zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe rol, een ander werkpatroon of zelfs een andere woonplaats, maar weet je nog niet welke kant het op moet.

Misschien heb je het gevoel dat je nog grotendeels dezelfde bent die je altijd was. Misschien ook heb je het gevoel dat alles wat er is gebeurd je heeft veranderd en zag je dingen van jezelf die je graag zou willen veranderen of waarvan je juist niet wist dat je ze in je had.

Meer zelfinzicht kan je helpen om een beter beeld te krijgen van wat je wil in je leven en op het werk. In de artikelen op deze pagina lees je er meer over.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je kunt onze leeroplossingen en ontwikkelprogramma’s inzetten om elke uitdaging aan te gaan, op individueel, team- of organisatieniveau. En omdat elke situatie anders is, stemmen we onze oplossingen altijd af op de behoeften van jouw organisatie. Meer weten?

Neem contact op
Neem contact op