Eerste kennismaking

We kijken ook naar wat Insights voor jou en je organisatie kan betekenen. Tot slot leggen we uit waaraan aanstaande Insights Discovery practitioners wat ons betreft moeten voldoen. Zo weet je aan het eind van deze workshop precies of je practitioner wilt worden of dat we je op een andere manier van dienst kunnen zijn.

Programma van de Insights Discovery Introductieworkshop

Wat gaan we doen?

  • Kennismaking met elkaar en onze organisatie
  • Samenwerking met Insights Discovery practitioners
  • Verkorte workshop 'Persoonlijke Effectiviteit & Samenwerking'
  • Terugkoppeling van je Insights Discovery profiel
  • Casestudy – voorbeelden van toepassingsmogelijkheden
  • Het accreditatieproces onder de loep
  • Toelichting op onze richtlijnen voor toelating tot de Insights Discovery Accreditatie

Je eigen Insights Discovery profiel
Je ontvangt tijdens deze bijeenkomst ook je eigen Insights Discovery profiel. Om dit te kunnen genereren, sturen we je na inschrijving van de introductieworkshop een link naar het vragenformulier. 

Informatie en kosten

De kosten voor deze introductieworkshop bedragen €200. Als je daarna deelneemt aan de accreditatietraining wordt dat bedrag in mindering gebracht op de accreditatiekosten. Voor deze introductieworkshop geldt geen intakeprocedure; als we op basis van de door jou verstrekte informatie vermoeden dat er misschien geen goede match is, nemen we contact met je op om dit te bespreken en te kijken of we jou en je organisatie op een andere manier kunnen ondersteunen.

Is Insights Discovery wat jij zoekt?

Ervaar de kracht van Insights Discovery, stel al je vragen en ontdek wat Insights voor jou en je organisatie kan betekenen. Schrijf je in voor de Insights Discovery Introductieworkshop.